ALKALMI VIRÁGCSOKROK ELKÉSZÍTÉSE

Legyen szó iskolai ballagásról, évfordulóról, keresztelőről, névnapról vagy születésnapról, hozzánk bátran fordulhat! Kápráztassa el Ön is az ünnepeltet friss vágott virágaink vagy cserepes növényeink, virágcsokor-költeményeink egyikével! Üzletünkben kész virágkavalkád várja!

ESKÜVŐI HELYSZÍNDÍSZÍTÉS, MENYASSZONYI CSOKOR ELKÉSZÍTÉSE

Tegye pompázatossá esküvőjét! Bízza ránk a menyasszonyi csokor elkészítését és az esküvői helyszín feldíszítését (templom, hivatal, lakodalom, stb.) egyaránt – mindezt természetesen az Ön elképzelései szerint.

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK DEKORÁLÁSA

Nagyszabású konferenciára, céges partira, netán házassági évfordulós vacsorára készül? Ne felejtsen el virágokat, dekorációs termékeket rendelni az alkalomra! A rendezvényhelyszín feldíszítését pedig csak bízza ránk! Ennek feltételeiről kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

KOSZORÚ KÉSZÍTÉS, VIRÁGKOMPOZÍCIÓK ELKÉSZÍTÉSE GYÁSZSZERTARTÁSRA, TEMETÉSRE

Fejezze ki együttérzését szerettei, barátai elvesztésekor kegyeleti csokraink, koszorúink segítségével! Virágkompozícióinkkal nemcsak saját, a résztvevők fájdalmát is enyhítheti a templomi szertartás ideje alatt. Koszorú rendelését elérhetőségeink egyikén leadhatja. Forduljon hozzánk bizalommal!

KERÁMIÁK, APRÓ AJÁNDÉKTÁRGYAK FORGALMAZÁSA

Lepje meg az ünnepeltet mutatós száraz- és selyemvirág csokraink, apró ajándéktárgyaink egyikével! Kerámia vázáinkkal pedig tegye hangulatosabbá otthona miliőjét! Várjuk Önt is üzletünkben, ahol széles termékválasztékkal, kedvező árakkal találkozhat.

NÖVÉNYDEKORÁLÁS, GONDOZÁS, KERTÉPÍTÉS

Vállaljuk irodaházak, rendezvényközpontok és egyéb épületek belső- és külső virágdekorációjának elkészítését. Tegye káprázatossá Ön is környezetét vágott virágaink, cserepes virágzó- és zöldnövényeink támogatásával! A kertépítésre se legyen gondja, bízza ránk!

 

Bővebben informálódna a koszorú készítés, a virágcsokor rendelés kapcsán?
Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén – igyekszünk minden kérdését rövid időn belül megválaszolni!

ELÉRHETŐSÉGEINK

E-mail: info@zumorvirag.hu
Telefon: 06/1-286-40-24
Mobil: 06/70-632-87-62

loading map - please wait...

Zumor Virág 47.417700, 19.121336

Küldjön egy levelet!