ALKALMI VIRÁGCSOKROK ELKÉSZÍTÉSE

Legyen szó iskolai ballagásról, évfordulóról, keresztelőről, névnapról vagy születésnapról, hozzánk bátran fordulhat! Kápráztassa el Ön is az ünnepeltet friss vágott virágaink vagy cserepes növényeink, virágcsokor-költeményeink egyikével! Üzletünkben kész virágkavalkád várja!

RÉSZLETEK

 

ESKÜVŐI HELYSZÍNDÍSZÍTÉS, MENYASSZONYI CSOKOR ELKÉSZÍTÉSE

Tegye pompázatossá esküvőjét! Bízza ránk a menyasszonyi csokor elkészítését és az esküvői helyszín feldíszítését (templom, hivatal, lakodalom, stb.) egyaránt – mindezt természetesen az Ön elképzelései szerint.

RÉSZLETEK

 

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK DEKORÁLÁSA

Nagyszabású konferenciára, céges partira, netán házassági évfordulós vacsorára készül? Ne felejtsen el virágokat, dekorációs termékeket rendelni az alkalomra! A rendezvényhelyszín feldíszítését pedig csak bízza ránk! Ennek feltételeiről kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

  RÉSZLETEK

 

KOSZORÚ KÉSZÍTÉS, VIRÁGKOMPOZÍCIÓK ELKÉSZÍTÉSE GYÁSZSZERTARTÁSRA, TEMETÉSRE

Fejezze ki együttérzését szerettei, barátai elvesztésekor kegyeleti csokraink, koszorúink segítségével! Virágkompozícióinkkal nemcsak saját, a résztvevők fájdalmát is enyhítheti a templomi szertartás ideje alatt. Koszorú rendelését elérhetőségeink egyikén leadhatja. Forduljon hozzánk bizalommal!

 RÉSZLETEK

 

KERÁMIÁK, APRÓ AJÁNDÉKTÁRGYAK FORGALMAZÁSA

Lepje meg az ünnepeltet mutatós száraz- és selyemvirág csokraink, apró ajándéktárgyaink egyikével! Kerámia vázáinkkal pedig tegye hangulatosabbá otthona miliőjét! Várjuk Önt is üzletünkben, ahol széles termékválasztékkal, kedvező árakkal találkozhat.

 

  RÉSZLETEK

 

NÖVÉNYDEKORÁLÁS, GONDOZÁS, KERTÉPÍTÉS

Vállaljuk irodaházak, rendezvényközpontok és egyéb épületek belső- és külső virágdekorációjának elkészítését. Tegye káprázatossá Ön is környezetét vágott virágaink, cserepes virágzó- és zöldnövényeink támogatásával! A kertépítésre se legyen gondja, bízza ránk!

Bővebben informálódna a koszorú készítés, a virágcsokor rendelés kapcsán?
Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén – igyekszünk minden kérdését rövid időn belül megválaszolni!

ELÉRHETŐSÉGEINK

E-mail: info@zumorvirag.hu

Telefon: 06/1-286-40-24

Mobil: 06/70-632-87-62

loading map - please wait...

Zumor Virág 47.417700, 19.121336

Küldjön egy levelet!