Örömöt nemcsak virágcsokorral szerezhetünk, hiszen egy kreatív, mókás asztali dísz legalább olyan ragyogó választás, ha csak egy kis figyelmességgel vagy a vágott virágnál tartósabb ajándékkal szeretnénk kedveskedni.

Virágkötészeti készítményeinket leginkább adventi, karácsonyi asztali dísz, illetve húsvéti kopogtatók és asztaldíszek formájában keresik, de a hagyományos ünnepek mellett a személyesebb alkalmakra is tökéletes meglepetés lehet.

 

Egy sikeres vizsga, egy kedves szomszéd segítsége, keresztelő vagy az irodai munkaasztal hangulatának színesítése mind remek apropó egy kis vidám, virágos kompozíció beszerzéséhez. Kérésre, igény szerint is összeállítunk az alkalomhoz, az ünnepelthez illő témavilágú és színű asztali díszt, akár élő virággal, és ha nem megoldható a locsolás, akkor egyéb ízléses kiegészítőkből.

Méretben, színben is nagy választékkal várjuk, így akkor is talál magának való díszt, ha csak egy bögre fér el az asztalán vagy az ablakban.

Kiváló ajándék kislányoknak, kisfiúknak is egy jó iskolai szereplés emlékezetessé tételéhez vagy egy osztálytárs születés- vagy névnapjára. A nagymamákat ki ne hagyjuk a sorból! A gyerekek mellett talán ők örülnek a leginkább ezeknek a vidám, kedves csecsebecséknek.

Jöjjön el soroksári virágüzletünkbe és válasszon egyet magának is!