Családi vállalkozásunk 1929 óta foglalkozik virágokkal. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a virágok szeretete, a vevők tisztelete és megbecsülése mellett szakértelmünknek is köszönhető az, hogy az elmúlt évtizedek alatt sikerült megtartani és felvirágoztatni virágüzletünket. Jöjjön el hozzánk, és az üzletünkben tett látogatás biztosan meggyőzi arról, hogy imádjuk a virágokat. Budapesten, a 23. kerületi Tartsay utcai üzletünkben friss, vágott virágok, cserepes és zöldnövények széles kínálatából válogathat, sőt mutatós kerámiákat és ajándéktárgyakat is beszerezhet.

Vállaljuk:

  • alkalmi virágcsokrok és kosarak,
  • menyasszonyi csokor,
  • temetői csokrok és díszek,
  • koszorú készítését.

Virágcsokor bármilyen alkalomra

Legyen az születésnap, névnap, esküvő vagy évforduló, egy ízléses, szép virágcsokor bármilyen alkalomra tökéletes ajándék! Mondja el, mi az elképzelése, mi pedig elkészítjük! Nincs ötlete? Bízza ránk, ossza meg velünk kinek, milyen alkalomra szánja a csokrot, a többi már a mi dolgunk!

Menyasszonyi csokor, esküvői virágcsokrok

Virágkötőink még a legszokatlanabb menyasszonyi csokrot és esküvői dekorációt is elkészítik, harmonizálva a koszorúslányok csokrával, és az örömanyát köszöntő virágcsokorral. Természetesen a dobócsokor készítést is ránk bízhatja. Teljes körű esküvői díszítést vállalunk, keressen minket bizalommal!

Kegyeleti koszorú készítés

Tudjuk, hogy a szerettünk elvesztése fölött érzett fájdalmat még a szép virágok sem képesek enyhíteni, ám azt is, hogy az utolsó útra rendelt koszorú nemcsak a búcsú méltó kifejezője lehet, hanem egyben az élet végtelenségének, körforgásának szimbóluma is. Koszorú rendelésnél segítünk kiválasztani a megfelelő méretű, színű virágokat, gondoskodunk arról, hogy a templomi búcsúztatás virágdekorációja az egyéb temetői díszekkel összhangban álljon.

loading map - please wait...

Zumor Virág 47.417700, 19.121336

Küldjön egy levelet!