Sírcsokor vagy koszorú?

A temetés típusa alapvetően meghatározza, hogy milyen koszorúval, csokorral búcsúzzunk az elhunyttól, és hogyan fejezzük ki az iránta érzett tiszteletünket, szeretetünket a lehető legméltóbb módon. Egy koporsós temetésre a nagyobb sírcsokor és koszorú rendelés az ideális megoldás, hiszen a körülmények megengedik a nagyobb kompozíciók elhelyezését. Az urnás temetések során jellemzőbb a kisebb csokor vagy szálas virág, és ugyanez igaz a szórásos szertartásokra is.

Milyen koszorút válasszunk?

Ha a koszorú rendelésekor a Zumor Virág mellett teszi le a voksát, nem fog csalódni, mert nálunk több típus közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. Álló és fekvő koszorúk készítését is vállaljuk. Előbbire jellemző, hogy általában a legközelebbi családtagok választják, hiszen igen látványos a ravatalozóban, de a fekvő koszorú is tökéletes választás a családtagok, barátok részéről.

Miért érdemes a koszorú rendelés mellett dönteni?

Ha az utolsó pillanatban, netán egyenesen a temető bejáratánál vesszük meg a koszorút, nagy valószínűséggel nem találunk olyan személyes darabot, amely többet jelent holmi kelléknél. Ellenben ha a rendelés mellett döntünk, lesz időnk átgondolni, hogyan is tehetnénk a lehető legszemélyesebbé, legmeghittebbé a végső búcsút. Rendeléskor biztosan választhatunk szerettünk kedvenc virágaiból, színeiből, és a szalagra kerülő feliratot is magunk választhatjuk meg.

Milyen alkalmakra érdemes virágkompozíciót választani dekorációnak?

Mivel a virágokból készült dekorációk eleganciát sugároznak, minden olyan eseményre, rendezvényre ideálisak, ahol a cél az emelkedett hangulat megteremtése, de a romantikus atmoszféra megteremtésére is tökéletesek. A virág nemcsak a csodaszép esküvők és a meghitt temetések elmaradhatatlan kelléke, hanem például asztaldíszként akár egy tárgyalást, üzleti megbeszélést is oldottabb hangulatúvá tehet. Vagyis a válaszunk az, hogy a virágkompozíciók bármilyen alaklomra tökéletesek, csak ügyelni kell arra, hogy stílusban illeszkedjenek a helyzet követelményeihez.

loading map - please wait...

Zumor Virág 47.417700, 19.121336

Küldjön egy levelet!