A Zumor virág családi vállalkozásban már 90 éve foglalkozik virágkötéssel. Ennyi idő alatt több ezer esküvő díszítését készítettük el – a minket megbízó ifjú párok nagy megelégedésére.

Nemcsak a menyasszonyi csokor és az örömanyáknak átadott virágcsokor kötését bízhatja ránk, hanem az esküvő teljes körű dekorációját is.

Generációk óta szállítjuk a szebbnél szebb virágokat lakodalmakra és esküvőkre, így nyugodt szívvel mondhatjuk: amit a nagy napon virágból el lehet képzelni, azt elkészítjük!

 

Az esküvői díszítés megrendelése előtt érdemes átgondolni, hova, milyen meglévő szín- és formavilágú helyiségbe tervezünk virágdíszítést.

A menyasszonyi csokor, az asztaldísz, a templomi díszítés, a házasságkötő terem valamint az esküvői helyszín (étterem, sátor stb.) virágdekorációja egy egységet alkot, azoknak a virágok típusában, színében, formavilágában, – és amire sokan nem figyelnek! – a virágok élettartamában is harmonizálniuk kell egymással.

 

Esküvői díszítés: amire a vendégek emlékezni fognak!

Ha az esküvőn átéltek élménye idővel halványodik is, a helyszín és a buli hangulatára mindenki emlékszik. Az ízléses, mégis lenyűgöző esküvői díszítés a legegyszerűbb szertartás pompáját is bensőségessé, ünnepélyessé tudja emelni.

Ehhez az kell, hogy a menyasszonyi csokor, és az egyéb élő virágok, a kreatív díszekkel és egyéb kiegészítőkkel (lufik, szalagok, ültető kártyák) is illeszkedjenek egymáshoz színben, anyagban, stílusban, így a látvány a helyszínen is tökéletes összhangot áraszt és a fotókon is jól mutat.

Esküvői díszítésnél is érdemes szem előtt tartani a kevesebb, néha több aranyszabályt és inkább apró ötletekkel fűszerezni az alap dekorációt.
Ossza meg velünk, milyen stílusú esküvőt tervez, mi pedig megtervezzük és elkészítjük hozzá a legmegfelelőbb esküvői díszítést!

Ha fontos, hogy minden harmonikus és tökéletes legyen esküvője napján, bízza ránk az esküvői dekoráció elkészítését, mert az apró részletekre is figyelünk!