Esküvői, menyasszonyi csokor

Az esküvő mindenki számára hatalmas fontossággal bír, éppen ezért érthető, ha szeretné, hogy ezen a napon minden a lehető legszebb legyen. Ehhez mi is szeretnénk hozzájárulni az általunk készített menyasszonyi csokor segítségével, amely az ara egyik legfontosabb kiegészítője.

Ezért is fontos, hogy összhangban legyen a ruhával és annak viselőjével. Széles választék áll rendelkezésére, legyen szó a virágok fajtájáról, színéről vagy a csokor formájáról, méretéről.

Az esküvői virágcsokor elkészítése mellett vállaljuk a lakodalom helyszínének feldíszítését is, így biztosan egységes lesz az esküvő megjelenése. Hívjon minket bátran, és valóra váltjuk elképzeléseit! Segítünk a menyasszonyi csokor megálmodásában, de akár dekoráció és koszorú készítésben is állunk rendelkezésére!

 

A menyasszonyi csokor kiválasztásának szempontjai

A menyasszonyi csokor hangsúlyos kiegészítő a házasságkötéskor. Éppen ezért fontos, hogy megjelenése tökéletesen illeszkedjen az arához. Ehhez számos tényezőt kell szem előtt tartani.

A virágcsokor kiválasztásakor figyelembe kell venni a ruhát, az ara alakját, haját és sminkjét is, továbbá az esküvő hangulatát, sőt időpontját is. Éppen ezért érdemes akkor megrendelni a csokrot, ha ezek már tisztázottak, de semmiképpen sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a csokor elkészíttetését.

 

Milyen menyasszonyi csokor lenne az ideális számomra?

Általános tanács, hogy a magas menyasszonyok körcsokrot, az alacsonyabb vagy kissé teltebb nők pedig inkább kaszkád, vízeséses csokrot válasszanak. A törékeny hölgyek kezébe apró, kézi csokor illik a legjobban. A formabontó megoldásokat kedvelő extravagáns menyasszonyok eltérhetnek a megszokott csokroktól, és félhold- vagy csónakalak mellett is dönthetnek. Talán az egyik leglátványosabb megoldást a hosszú menyasszonyi csokor jelenti, amely az ara karjáról omlik le. Kifejezetten jól mutat az uszályos, nagy szoknyás ruhákkal.

Keressen minket, és segítünk, hogy még gyönyörűbb lehessen élete legszebb napján!